На Набережній у Кропивницькому з'явився арт-куточок для відпочинку (ФОТО)

Перегляди: 1743

Арт-куточок для відпочинку кропивничан з'явився на набережній Інгулу напроти спортивної школи у Кропивницькому.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тут просто довкола дерев розташувалися дві лавочки - синя та червона - у вигляді сердець, поруч на клумбах висадили петунії, а найближчими днями тут з'явиться безкоштовний Wi-Fi.

На думку ініціатора облаштування цього об’єкту, кандидата в народні депутати Костянтина Яриніча, саме тут, біля річки, у тіні дерев люди повинні з комфортом відпочивати.

«Коли я проходив повз це місце ще кілька тижнів тому, мені впала в очі не лише занедбана територія, а й те, що взагалі немає де присісти, а лавочки, які є - всі під сонцем, - зазначив він. - Я заручився підтримкою активних кропивничан, долучилися навіть дітки з нашого ДЮЦу та шкіл міста, і вже за кілька днів висадили гарні квіти та влаштували лавочки. Я сподіваюся, що з цього розпочнеться масштабна робота над культурним оснащенням нашої Набережної».

Костянтин Яриніч нагадав, що в державному бюджеті для цих цілей прописано 25 мільйонів гривень. Як тільки у міськвиконкомі виготовлять проектну документацію - цей процес розшириться по всій території біля Інгулу в центрі міста.

«Ми вже давно і багато говоримо про те, що тут конче потрібна реконструкція, адже це місце так люблять кропивничани. Набережна скоро повинна отримати план і фінансування певних робіт. А поки ось такі маленькі осередки затишку, які ми створюємо власними руками, певним чином спонукають місцеву владу рухатися трохи скоріше. Бо про Набережну говорять містяни, говорять депутати, але нічого не відбувається. Але ми показали, що “нічого не відбувається” - це не про нас», - наголосив кандидат.

Усі, хто працював на створенням арт-куточку «Закохані серця», запрошують кропивничан та гостей міста відвідати це приємне місце.