Кропивницький перевірять на доступність

Перегляди: 1257

Активісти ініціативи «Доступно.UA» прибудуть у Кропивницький, щоб перевірити місто на доступність для маломобільних груп населення.

Зустріч з журналістами та місцевими активістами відбудеться о 12:00 у понеділок, 15 липня, у прес-центрі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після зустрічі «Доступно.UA» разом з охочими проінспектує громадський простір, транспорт та інфраструктуру на доступність для маломобільних груп населення і за результатами створить онлайн-мапу доступності Кропивницького.

О 18:00 активісти запрошують на мотиваційну зустріч з Дмитром Щебетюком. Він розповість про свої автостопи Україною та Білоруссю, а цієї весни ще і Європою, про заплив через Босфор і спортивну кар’єру тощо. Зустріч відбудеться в «Авокадо-хол» (вул. Чміленка, 24-Е).

Реєстрація - за посиланням.

Ініціативу «Доступно.UA» заснували у грудні 2015 року. Відтоді команда перевірила більше 200 локацій на предмет безбар’єрності для маломобільних груп населення у 15 містах України, організувала два форуми інклюзивності (2017, 2018), започаткувала нагороду для локацій, доступних для маломобільних груп населення, і втілила численні проекти про доступність та інклюзію.

12:00 15 липня, Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).