У Кропивницькому «AGROEXPO - 2019» відбудеться з 25 по 28 вересня

Перегляди: 1064

Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AGROEXPO», яка відкриється 25 вересня і триватиме до 28 вересня, проводитиметься в Кропивницькому цього року вже всьоме.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Генеральний директор ТОВ «Украгроекспо» Ігор Глібко зазначив, що за площею експозиційних майданчиків, а це 125 тисяч квадратних метрів, виставка є найбільшою в Україні і входить до десятка наймасштабніших в Європі.

Як і в минулі роки, окрім експонування сільськогосподарської техніки на відкритих майданчиках і в павільйоні, у рамках виставки представлять ділову програму – проведуть панельні дискусії і семінари, а також організують польовий тест-драйв сільськогосподарської техніки, спеціальну виставку легкових авто, виставку племінних тварин та птиці і традиційний Покровський ярмарок.

Організатори планують популяризувати і розвивати започаткований минулого року в рамках «AGROEXPО» Всеукраїнський освітній ярмарок, акцентований на аграрних спеціальностях. Цього року збільшать представництво навчальних закладів та охоплять більшу кількість учнів і студентів.

У планах розвивати і напрямок тваринництва, збільшивши кількість голів племінних тварин і птиці, представлених в експозиціях.

Цього року прогнозують збільшення кількості відвідувачів заходів «AGROEXPO» до 45 тисяч осіб.