У Кропивницькому визначили переможців «Зіркового ралі - 2019» (ФОТО)

Перегляди: 1598

Сьогодні, 14 липня, на Театральній площі підвели підсумки та визначили переможців «Зіркового ралі – 2019», передає кореспондент CBN.

«Зіркове ралі» відбувається під егідою Комітету Історичних Автомобілів при Автомобільній Федерації України четвертий рік поспіль.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами організаторів, правила «Зіркового ралі» прості і діють протягом століття. Учасники змагання повинні доїхати згідно регламенту , який їм надає оргкомітет. Автівки рухаються з визначеною швидкістю та часом через контрольні пункти. Якщо вони порушують графік або використовують сторонню технічну допомогу, то отримують штрафні бали. Добратися учасники до фінішу повинні з максимально малою кількістю штрафних балів.

Кращим реставрованим автомобілем визначили ЗІС - 14 «Чайка».  Власник авто приїхав з Дніпра. А переможцем «Зіркового ралі – 2019» став Volkswagen «Жук» з Києва. Загалом участь приймало 25 авто з семи міст України.