ФК «Олександрія» виграв перший спаринг на зборі в Болгарії

Перегляди: 775

Футбольний клуб «Олександрія» проводить свій другий навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до старту нового футбольного сезону в болгарському Банско, де зіграв перший контрольний поєдинок.

Про це СBN поінформували в прес-службі ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Через обіцяну негоду матч із македонським «Борецом» відбувся о 12:00.

У першому таймі поєдинку шанси відзначитися мали обидві команди. У олександрійців, після виходу сам на сам Максима Задераки, суперники вибили м’яч із порожніх воріт. Згодом ледь не влучив зі штрафного Богдан Литвяк.

Єген Протасов заробив пенальті у ворота «Борец», а Андрій Запорожан його реалізував – 1:0. Ще до перерви македонці мали нагоду відновити рівновагу, але воротар «Олександрії» Олег Білик витягнув м’яч із під поперечини.

У другому таймі Володимир Шаран зробив велику кількість замін і склад виглядав більш досвідченим.

Ігрова перевага була на боці бронзового призера чемпіонату України, але Артем Сітало, Євген Банада та Валерій Лучкевич своїми шансами не скористалися. Хоча й футболісти «Бореца» мали нагоди відновити ріновагу й в одному з епізодів ворота Юрія Паньківа врятувала поперечина.

Фінальний свисток арбітра зафіксував першу перемогу підопічних Володимира Шарана на болгарському зборі – 1:0.

«Олександрія», перший тайм: Олег Білик, Євген Протасов, Кирило Прокопчук (Антон Шендрік, 30’), Тимур Стецьков, Богдан Литвяк, Кирило Дришлюк, Андрій Запорожан (К), Дмитро Шастал, Максим Задерака, Денис Безбородько, Денис Устименко (потенційний новачок, 30).

Другий тайм: Юрій Паньків, Гліб Бухал, Владислав Бабогло, Євген Банада, Дмитро Гречишкін, Павло Пашаєв, Валерій Лучкевич, Максим Третьяков, Кирило Ковалець, Денис Мірошніченко, Артем Сітало.

Наступну гру ФК «Олександрія» проведе у вівторок, 16 липня, в Софії проти кіпрського клубу «АЕЛ» із Лімасола.