У Петрівському районі продовжують втілювати у життя низку соціально-культурних проектів

Перегляди: 800

Перший заступник голови Петрівської райдержадміністрації Тетяна Панета спільно з головою районної ради Тамарою Сакарою оглянули об’єкти соціально-культурної сфери, в яких завершені або проводяться роботи з будівництва, реконструкції, капітальних чи поточних ремонтів.

Про це CBN повідомили у прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Першим об’єктом огляду став уже завершений проект громадської організації «Богданівська ініціативна молодь» під назвою «Сприяння духовному розвитку громади», що реалізовано в рамках районної програми взаємодії «Майбутнє – спільна справа - 2018». Церкви на території сільської ради немає, тому спільними зусиллями (грантові кошти, районний і сільський бюджети - близько 400 тис. грн) облаштували капличку та прилеглу територію.

Керівники району також оглянули ремонтні роботи в районній дитячій бібліотеці, що розташована в одній з дев’ятиповерхівок у Петровому. За кошти районного бюджету (240 тис. грн) тут відремонтували кімнату абонементу та центральний вхід до бібліотеки.

Далі учасники робочої поїздки завітали до районного Будинку культури, де триває утеплення стін. Також тут озеленили та благоустроїли сквер, невдовзі встановлять лавки та ліхтарі. Реалізація проектів здійснюється відповідно до Угоди про партнерство між Петрівською РДА, Петрівською районною радою і ПрАТ «ЦГЗК». Проект загальною вартістю понад 960 тис. грн планують завершити нинішнього року.

Тамара Сакара й Тетяна Панета також побували в Центрі дитячої та юнацької творчості, де планують здійснити благоустрій території (встановлення паркану за рахунок коштів районного бюджету - 75 тис. грн) та ремонт актової зали (районна програма взаємодії «Майбутнє - спільна справа» - близько 140 тис. грн).