На Кіровоградщині ремонтують три дороги державного значення

Перегляди: 1012

На Кіровоградщині ремонтують три дороги державного значення.

Про це повідомив директор департаменту інфраструктури і промисловості ОДА Олександр Корнюша на апаратній нараді в ОДА сьогодні, 16 липня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Корнюші, наразі ремонтується дорога М-22 «Полтава – Олександрія». Ремонт проходить в Олександрійському районі. На нього передбачили 50 мільйонів гривень і запланували ввести в експлуатацію три кілометри.

Ремонт дороги Н-14 «Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв» триває у Компаніївському та Бобринецькому районах. На дорогу передбачили 500 мільйонів гривень і запланували ввести в експлуатацію 31 кілометр 800 метрів.

Дорогу М-12 «Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» ремонтують у Маловискіському районі. На неї передбачили 18 мільйонів гривень і запланували ввести в експлуатацію п’ять кілометрів.

Загалом на експлуатаційне утримання та поточний дрібний ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення передбачили 215 мільйонів 105 тисяч гривень зі спеціального фонду державного бюджету. На сьогоднішній день роботи виконали на суму 150 мільйонів 59 тисяч.

З початку року на дорогах державного значення в області виконали робіт на суму 275 мільйонів 535 тисяч гривень.