Чому треба голосувати за «Українську стратегію Гройсмана»: 11 пунктів

Перегляди: 854

Оксана Чиж

Вже цієї неділі, 21 липня, відбудуться позачергові парламентські вибори до Верховної Ради України. Перед кожним вибором завжди є тривога: а чи за того проголосували, чи вдасться новим політикам втримати ситуацію на фоні серйозних загроз? І завжди є сподівання на позитивні зміни.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Варто пам’ятати, що прийти на виборчу дільницю і проголосувати – це не примус, а обов’язок кожного свідомого громадянина. Адже результати виборів вплинуть на життя кожного українця: пенсіонера, студента, вчителя, медика, фермера, робітника. І саме зараз люди обирають, хто від їх імені буде розпоряджатися бюджетом країни і прийматиме закони. Адже за результатами цих виборів буде сформована не лише Верховна Рада, а й новий уряд. І хто його очолить, залежатиме від того, яка партія пройде до парламенту.

Чи не найбільше нинішнім потребам людей відповідає програма нової партії «Українська стратегія Гройсмана», яку створив і очолив чинний прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Політик є наймолодшим міським головою, спікером Верховної Ради та керівником Уряду в історії України. На всіх трьох посадах рівень довіри був надзвичайно високим. За його прем’єрства розпочалося масштабне будівництво доріг у країні, стартували якісні реформи в медицині та освіті, втричі зросли зарплати і майже удвічі - пенсії. А реформа децентралізації стала найуспішнішою за останні роки. Так, з початку впровадження реформи місцеві бюджети зросли з 70 млрд грн до майже 270 млрд грн, а у власність громад передано 1,5 млн га земель сільськогосподарського призначення. Наступний крок, який запропонував Гройсман, – долучати людей до розпорядження цими ресурсами, аби люди впливали на розвиток громад. Втім, аби продовжити розпочаті зміни на своїй посаді, молодому політику треба пройти у парламент, адже якщо його партія не потрапить до Верховної ради, то і прем’єром він не залишиться.

Останні результати всеукраїнських соціологічних досліджень свідчать, що рейтинг партії «Українська стратегія Гройсмана» долає прохідний бар’єр 5%, і вона проходить до парламенту. Однак, посилаючись на недобросовісні соціологічні компанії, конкуренти намагаються всіляко переконати людей у протилежному. Це свідчить про страх опонентів Гройсмана перед тим, що він не дозволить їм і надалі займатися «чорними справами» і «грабежем» бюджетних коштів. Однак усе залежить від найближчих виборів.

І тут виборцю потрібно знати, що:

1. До команди «Української стратегії Гройсмана» увійшла найбільша кількість професіоналів. Це люди з відповідними знаннями і досвідом, які необхідні для проведення масштабних змін в усіх сферах життя.

2. Однодумці Гроймана – це молоді люди, які вже показали успішні результати своєї діяльності у сферах освіти, медицини, культури, економіки, фінансів, юстиції та врядування.

3. Люди, що увійшли до «Української стратегії Гройсмана», мають досвід у розробці законопроектів та їх впровадженні. Знання членів команди дозволять вносити до парламенту якісні пропозиції, а чималий досвід допоможе у протистоянні з недобросовісними і «вигідними» ініціаторам законів, які можуть нести ризики для України та її громадян.

4. Останні соціологічні дослідження показали, що кожен десятий українець прем’єром знову хоче бачити Володимира Гройсмана. Це горить про довіру і підтримку розпочатих реформ. Втім, аби команда продовжила ці зміни, необхідно підтримати її не лише словом, а ділом.

5. «Українська стратегія Гройсмана» - це команда патріотів, які відстоюватимуть позиції України, допоки не досягнуть відповідного результату.

6. На відміну від молодих політиків, які ще не мають досвіду державного управління, команда «Української стратегії Гройсмана» зможе протистояти досвідченим маніпуляторам проросійського спрямування. Всі рішення партія Гройсмана буде приймати не за зачиненими дверима, як це роблять більшість політиків, а відкрито.

7. Хотіти зробити хорошу справу – це лише півшляху. Команда Володимира Гройсмана зможе об’єднати навколо себе молодих політиків, які прагнуть досягати результатів у підвищенні якості життя громадян та розбудовувати Україну як сильну та успішну країну.

8. В парламенті й уряді необхідні люди, що зможуть оперативно і професійно приймати антикризові рішення і протистояти гібридній війні, яку веде Росія проти України.

9. «Українська стратегія Гройсмана» знає, що потрібно зробити, аби покращити економіку України та життя її громадян. Коли інші політики відкладали зміни роками, команда Гройсмана взялась їх втілювати і готова продовжувати робити це й надалі.

10. Говорити вміє кожен політик, а от зробити сказане – вдається не всім. Володимир Гройсман і його команда вже довели обіцяне ділом.

11. Недарма лідера партії «Українська стратегія Гройсмана» називають соціальним прем’єром. Адже, в першу чергу, пріоритетом команди є покращення життя людей та їхнього добробуту.