Прокуратура шукає свідків смертельної сутички у Кропивницькому між патрульними і майором міліції у відставці

Перегляди: 1183

Прокуратура Кіровоградської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом смерті 51-річного чоловіка після затримання його працівниками патрульної поліції.

Про це CBN повідомили у прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Працівники патрульної поліції зупинили автомобіль ВАЗ-2104 за порушення правил дорожнього руху. За кермом автомобіля перебував 51-річний кропивничанин. Після сутички з працівниками поліції та застосуванням останніми спецзасобів чоловік помер.

За даним фактом внесені відомості до ЄРД за ознаками складу правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 365 КК України (перевищення влади та службових повноважень, що спричинили тяжкі наслідки).

Керівництво прокуратури області взяло на контроль розслідування.

«З метою об’єктивного повного та неупередженого з’ясування всіх обставин цієї трагічної події звертаємося до жителів міста та області, хто став її свідком та має певну інформацію, корисну для слідства та відповідні відеоматеріали, звернутися до органів прокуратури за вказаними телефонами – 0(522)33-11-98, 094 8025807», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, під час сутички з поліцейськими в Кропивницькому помер 51-річний майор міліції у відставці Олександр Собченко.

За версією правоохоронців, він першим поліз у бійку.