У Кропивницькому відкрили обласну спартакіаду серед інвалідів праці (ФОТО)

Перегляди: 895

Сьогодні, 17 липня, у Кропивницькому відкрили сьому обласну спартакіаду серед інвалідів праці «Сила духу», передає кореспондент CBN.

Спартакіада зібрала близько 60 учасників з області. Всі вони змагатимуться у шести видах спорту: настільний теніс, шахи, гирьовий спорт, армреслінг, дартс, бомбаскет.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я щиро вітаю учасників. Сьогоднішні змагання – приклад вашої віри у себе і вашої мудрості. Ваша сила духу і прагнення до спорту – приклад для нас всіх. Я бажаю вам успіхів, сімейного затишку і мирного неба над головою», – зазначила т. в. о. голови обласної державної адміністрації Світлана Лобанова.

За словам голови культурно-спортивного товариства «Спартак» Олексія Коваленка, в минулому році Кіровоградська область зайняла п’яте місце на всеукраїнських змаганнях спартакіади серед інвалідів праці.

«Всі учасники заздалегідь готувалися до спартакіади, і це дуже вражає», - зазначив він.

У кожному виді спорту буде свій переможець. Після обласної спартакіади створять збірну команду для всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці, яка пройде в Ужгороді.