Кіровоградщину відвідала Ірина Фріз і пообіцяла ветеранам підтримку «Європейської Солідарності»

Перегляди: 1097

Міністр у справах ветеранів, кандидат у народні депутати Ірина Фріз відвідала Кіровоградський обласний госпіталь, побувала у третьому полку та зустрілася з ветеранами й родинами загиблих героїв, а з Кропивницького поїхала до Олександрійського району.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час зустрічі з головним лікарем госпіталю Геннадієм Сябренком вона обговорила створення на базі Кіровоградської області пілотного проекту соціально-психологічної реабілітації ветеранів російсько-української війни.

Проект передбачає створення 22 реабілітаційних центрів в усіх районах області. Фінансування проекту планується за спільні кошти обласного та державного бюджетів. Базовими підрозділами проекту стануть обласний госпіталь ветеранів, Центр медико-психологічної реабілітації «Компас» та Центр допомоги учасникам АТО\ООС при обласній раді.

Під час зустрічі з ветеранами та родинами загиблих Ірина Фріз вислухала загальні пропозиції про зміну законодавства та пообіцяла докласти максимум зусиль для втілення цих ідей у життя. При цьому вона наголосила, що навіть у випадку ліквідації Міністерства (а розмови про це ходять) політична партія «Європейська Солідарність» готова взяти на себе відповідальність за вирішення нагальних проблем ветеранів та захистити їхні інтереси у законодавчій гілці влади.