Невдовзі вийде Apple Watch 5 - огляд новинки (ФОТО)

Перегляди: 2207

У минулому році Apple представила смарт-годинник Apple Watch з функцією ЕКГ, новим дизайном, датчиком падіння й іншими фішками.

У 2019-му популярний смарт-годинник знову отримає оновлення. Вихід Apple Watch Series 5 очікується восени, а поки інтернет-магазин «Цифра» розповість про майбутню новинку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Що зміниться з виходом Apple Watch 5?

Годинники Apple Watch Series 3 отримали високоефективний і продуктивний процесор S4, 16 Гб вбудованої пам'яті, захист від води до 50 метрів. Вони вміють робити електрокардіограму, інформувати службу порятунку про падіння і багато іншого. Годинники четвертого покоління були представлені в 2 розмірах: 1,57 '' (40 × 34 × 10,7 мм) і 1,78 '' (44 × 38 × 10,7 мм). В Apple Watch 5 користувачі очікують:

• збільшення автономності;

• керамічний і більш тонкий корпус;

• функція ЕКГ стане доступною для всіх країн;

• з'явиться функція відстеження якості сну.

Керамічний тонкий корпус

Аналітик Мін-Чі Куо запевняє, що Apple Watch 5 отримають керамічний корпус. Але рішення навряд чи стане масовим, адже годинник з кераміки тендітні і коштують дорого. Корпус годинника повинен стати менше і тонше, хоча це буде складно реалізувати, якщо Apple встановить більш ємний акумулятор.

Моніторинг якості сну

Зараз такої функції немає в годинах Apple, джерело Bloomberg повідомляє, що в 2019 році компанія виправить ситуацію і запровадить подібну технологію.

Функція відстеження якості сну дозволяє контролювати час, проведений у сні, показує і оцінює безперервність сну протягом ночі. Завдяки розумному будильнику смарт-годинники знають, коли розбудити користувача, щоб ви відчували себе добре весь день.

Збільшення автономної роботи

Наступним недоліком, тісно пов'язаним з неможливістю впровадження функції моніторингу сну, є час автономної роботи. Годинники Apple тримають заряд 18 годин, в той час як інші smart watch працюють тиждень без підзарядки і вночі безперебійно контролюють якість сну.

Можливо, Apple використовує нові технології для продовження часу роботи батареї або встановить більш ємний акумулятор. Крім того, є інформація, що годинники зможуть заряджатися бездротовим способом від нових айфонів.

Функція ЕКГ для всіх країн

У актуальних смарт-годинах 4 серії зробити електрокардіограму можуть тільки користувачі з Америки. Очікується, що з виходом Apple Watch 5 скористатися функцією ЕКГ зможуть жителі всіх країн.

Дата виходу Apple Watch Series 5, вартість пристрою

Точна дата презентації смарт-годинника п’ятого покоління невідома, ймовірно, новинку покажуть у вересні разом з iPhone 11. З огляду на тенденцію на регулярне подорожчання нових товарів Apple, ціна Apple Watch 5 буде вище вартості Apple Watch 4 на 50-100 доларів, але це тільки припущення. Точну ціну оголосять на презентації.