Соціологічна група «Рейтинг» заявила про фейкові опитування на Кіровоградщині

Перегляди: 1384

Соціологічна група «Рейтинг» заявила, що в 100 окрузі (центр - Бобринець) від її імені поширюють результати соцопитування, яке вона не проводила.

Про це йдеться на офіційній сторінці «Рейтингу» у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наводимо допис повністю: «За словами Наталії Василівни (людина, яка звернулася безпосередньо в Рейтинг зі скаргою) такі листівки розвішені по всьому Бобринцю.

Це нахабна фальшивка! Жодного опитування група Рейтинг там не проводила!

Звертайтесь в правоохоронні органи, тільки так можна виявити і притягнути до відповідальності осіб, які загадили цим лайном місто.

Це 100 округ. Так, саме скандально відомий 100 округ, щось там пороблено...»

Як видно з фото, за результатами «соцопитування» лідирує кандидат від «Слуги народу» Ігор Мурдій.

Соціологічна група «Рейтинг» (Rating Group Ukraine) утворена у 2008 році як недержавна, незалежна дослідницька організація, яка спеціалізується на проведенні всіх видів соціологічних досліджень із дотриманням міжнародних стандартів, затверджених кодексами ESOMAR та WAPOR.

Постійний член Соціологічної Асоціації України. Мережа інтерв’юерів нараховує понад 300 осіб і працює по всій Україні. Щорічно проводить близько 100 000 інтерв’ю і 100 фокус-групових досліджень.

Клієнтами є політичні партії/політики, органи влади, громадські організації, медіа, бізнес. Крім того, постійно здійснюються міжнародні проекти.

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбудуться парламентські вибори.