«Олександрія» завершила збір у Болгарії розгромною перемогою

Перегляди: 740

ФК «Олександрія» завершував другий навчально-тренувальний збір, який відбувався в Болгарії, поєдинком проти туркменського ФК «Алтин Асир».

Матч відбувся 19 липня на базі комплексу «Евіма-футбол» у Бансько, повідомили СВN у прес-службі олександрійського клубу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На початку зустрічі суперники обмінялися атаками, які особливої загрози воротам обох команд не несли. А ось на 13-й хвилині наші земляки вийшли вперед. Після багатоходової комбінації партнери вивели на ударну позицію Кирила Ковальця, який з близької відстані вразив ціль – 1:0.

Через чотири хвилини гравець «Алтин Асиру» зіграв рукою у власному штрафному. Тож арбітр призначив пенальті, який реалізував Дмитро Гречишкін - 2:0.

Олександрійці не зупинилися на досягнутому. На 20-й хвилині простріл Валерія Лучкевича завершився третім голом – 3:0. Маючи дуже велику ігрову перевагу, підопічні Володимира Шарана у першому таймі не використали ще кілька можливостей.

По перерві в складі ФК «Олександрія» відбулося чимало замін, але на характер гри це не вплинуло. Наші земляки продовжували різноманітно атакувати. На 67-й хвилині четвертий м’яч у ворота суперників класним ударом забив Денис Устименко – 4:0. Згодом після удару Андрія Запорожана м’яч влучив у стійку воріт туркменської команди.

І лише на 78-й хвилині футболісти «Алтин Асиру» створили реальну гольову нагоду. Але в цьому епізоді після виходу сам на сам нападника із Олегом Біликом олександрійців також врятувала стійка воріт. Потім підопічні Володимира Шарана не використали ще кілька шансів збільшити свою перевагу. Підсумок цієї зустрічі після подачі зі штрафного з правого флангу підбив своїм влучним ударом головою Ахмед Алібеков – 5:0.

«Олександрія»: Юрій Паньків (Олег Білик, 62’), Гліб Бухал (Антон Шендрік, 46’), Владислав Бабогло (Ахмед Алібеков, 46’), Денис Мірошніченко (Тимур Стецьков, 62’), Павло Пашаєв (Євген Протасов, 62’), Дмитро Гречишкін (Кирило Дришлюк, 62’), Євген Банада (Андрій Запорожан, 46’), Кирило Ковалець (Денис Устименко, 62’), Валерій Лучкевич (Богдан Литвяк, 79’), Максим Третьяков (Максим Задерака, 62’), Артем Сітало (Дмитро Шастал, 54’).

Голи: Кирило Ковалець (13’), Дмитро Гречишкін (18’ – пенальті), Валерій Лучкевич (20’), Денис Устименко (67’), Ахмед Алібеков (88’).

Таким чином, на болгарському зборі ФК «Олександрія» одного разу поступився кіпрському АЕЛу - 0:2 і двічі переміг: македонський «Борец» - 1:0 та туркменський «Алтин Асир» - 5:0.

Сьогодні, 20 липня, олександрійці повернулися в Україну. У четвер 25 липня ФК «Олександрія» проведе товариський матч з новачком УПЛ – спортивним клубом «Дніпро-1», а також представить вболівальникам команду і тренерський штаб. Матч відбудеться на центральній олександрійській арені – стадіоні «Ніка». Вхід вільний. Час буде оголошено додатково.

Офіційний сезон в Українській Прем’єр-Лізі ФК «Олександрія» розпочне 31 липня поєдинком проти донецького «Шахтаря». Початок зустрічі на КСК «Ніка» о 19:00.