В Олександрії матчів Ліги Європи не буде

Перегляди: 767

ФК «Олександрія» не матиме можливості проводити матчі групового етапу Ліги Європи на власному стадіоні «Ніка» в Олександрії, повідомили СВN у прес-службі олександрійського клубу.

У червні інспектори УЄФА відвідали Олександрію – фахівці перевірили готовність інфраструктури стадіону «Ніка» до проведення офіційних міжнародних матчів групового етапу Ліги Європи - 2019/2020.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За підсумками візиту інспектори підготували звіт, згідно з яким адміністрація УЄФА не змогла прийняти Олександрію як місце для групового етапу Ліги Європи.

Зокрема, представник УЄФА Кіт Далтон в офіційному листі, котрий надійшов на адресу керівництва ФК «Олександрія», наголосив на таких факторах, як надто далека відстань до аеропортів Кривого Рогу, Дніпра й Києва та відсутність у регіоні належної готельної інфраструктури (фактично, перший чотиризірковий готель розташовано більше, ніж в трьох годинах їзди автобусом – звіт). Також стандарти готелів не є прийнятними за розмірами та якістю для розміщення посадових осіб УЄФА, партнерів і вболівальників.

Скоріше за все, свої матчі у Лізі Європи олександрійці будуть грати у Львові. Адже раніше керівництво клубу повідомляло журналістам, що подавало до УЄФА саме «Арену Львів», у якості альтернативного варіанту, якщо виникнуть проблеми з КСК «Ніка».