У Кропивницькому створили мультфільми на виборчу тематику

Перегляди: 889

Організатори проекту «РеАнімація виборців» підбили підсумки і розповіли, як студенти проходили навчання та створювали мультфільми на виборчу тематику.

За словами координаторки проекту на Кіровоградщині Ольги Гриднєвої, метою було підвищення активності молоді під час виборів, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Організатори намагались привернути увагу молодих людей до важливості свідомого голосування.

Робили це самі молоді громадяни України, які навчаються у професійно-технічних навчальних закладах Кіровоградської, Черкаської та Полтавської областей, за допомогою мультиплікаційних фільмів.

Конкурс проходив у два етапи. У першому серед шести учасників перемогли Горішні Плавні. У другому етапі також взяли участь шість учасників - Новгородка, Решетилівка, Зіньків, Сміла, Кропивницький і Мокра Калигірка.

Студенти створили шість мультфільмів і розповсюджували їх серед однолітків.

Найбільшу кількість переглядів набрала анімаційні стрічка «Обирай обачно» Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі. За місяць його подивились 1200 разів.