На Кіровоградщині поліцейські врятували життя колезі, в якого на роботі стався серцевий напад

Перегляди: 1020

На Кiровоградщинi полiцейськi врятували життя колезi, в якого пiд час несення служби стався серцевий напад.

Про це CBN поiнформували в ГУ НП в областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про день, коли сталася пригода, розповiв iнспектор групи реагування патрульної полiцiї Олександрiйського вiддiлу лейтенант Артем Малий. 21 липня вiн разом iз напарником Юрiєм Медведенком нiс службу з патрулювання мiста. В районi патрулювання Юрiй попросив колегу зупинити службове авто та вийшов iз салону. В примiщеннi торговельного закладу, куди вiн встиг зайти, аби придбати питної води, йому стало зле. Чоловiк знепритомнiв та почав задихатися.

Полiцейського, який лишався в автомобiлi, на допомогу покликали свiдки пригоди. Артем зателефонував колегам з iншої ГРПП та викликав карету швидкої. Потому сам узявся надавати 46-рiчному пiдполковнику полiцiї першу домедичну допомогу.

За двi хвилини на мiсце прибули керiвник сектору реагування патрульної полiцiї Олександрiйського вiддiлу Сергiй Зiбницький разом iз iнспектором Євгеном Рудiком.

У подальшому заходи з реанiмування колеги продовжили саме Євген та Сергiй. 33-рiчний лейтенант полiцiї, маючи досвiд у наданнi домедичної допомоги, разом зi своїм керiвником продовжували реанiмацiйнi заходи до приїзду швидкої та пiд час транспортування Юрiя до лiкарнi.

Правоохоронця вдалося вчасно доправити до районної лiкарнi. За його життя близько двох годин боролися лiкарi-реанiматологи.

Наступного дня пiсля пригоди полiцейськi групи реагування патрульної полiцiї Олександрiйського вiддiлу знову заступили на змiну i перед тим встигли провiдати свого колегу в лiкарнi. Зараз його життю нiчого не загрожує. Колеги щиро бажають Юрiю якнайшвидшого одужання.