Кропивницький міський військовий комісаріат пропонує отримати офіцерське звання

Перегляди: 4985

Кропивницький міський військовий комісаріат розпочав відбір для навчання на курсах підготовки офіцерського складу у вищих військових навчальних закладах.

Про це CBN повідомив військовий комісар Кропивницького Владислав Зуєв.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До навчання запрошують молодь, що вже має ступінь вищої освіти не нижче «бакалавр» і за станом здоров’я придатна для проходження військової служби осіб офіцерського складу Збройних Сил України.

Навчання на «лідерських курсах» здійснюється у статусі «слухача курсу» протягом 12 місяців з подальшим присвоєнням військового звання «молодший лейтенант». Слухачі курсів упродовж усього періоду навчання розміщуються в гуртожитках (казармах, спальних приміщеннях). Навчання, проживання та харчування - безплатні.

У програмі навчання беруть участь такі заклади: Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

За детальнішою інформацією слід звертатися до Кропивницького міського військового комісаріату за адресою: Кропивницький, вул. Чміленка, 47, каб. 31 або за телефоном (0522) 36 12 92 з 9:00 до 17:00.