За півроку кропивничани придбали 173 авто через сервіси ПриватБанку

Перегляди: 1105

За перше півріччя 2019 року жителі Кіровоградщини придбали 173 авто, користуючись кредитними програмами ПриватБанку.

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як стверджують банкіри, кропивничани віддають перевагу маркам Toyota, Skoda та Renault.

«Аби допомогти нашим клієнтам вигідно купити чи продати автівку, ми пропонуємо скористатися онлайн-автосалоном, який у лютому цього року запустив ПриватБанк. Сьогодні тут можна знайти більше 1500 пропозицій продажу авто на будь-який смак та гаманець. За час роботи цього інтернет-майданчика вже оформлено 270 успішних продажів», – розповів керівник бізнесу споживчого кредитування Кіровоградської філії ПриватБанку Євгеній Ратушний.

Усі пропозиції з купівлі та продажів ретельно перевірені спеціалістами банку, що унеможливлює будь-які шахрайські дії. В режимі онлайн можна переглянути фотографії автівок, залишити свої контакти та отримати докладну консультацію. Ті покупці, які розглядають варіант кредитування, можуть власноруч розрахувати щомісячний платіж безпосередньо на сайті під час вибору авто та відразу отримати рішення щодо можливості кредиту.

ПриватБанк пропонує до послуг клієнтів програму «Авто в розстрочку», завдяки якій вибирати автомобіль можна вже сьогодні, а оплачувати згодом. Угода оформляється у формі фінансового лізингу.

«Ми допоможемо всім, хто мріє стати автовласником, придбати в кредит як нові автомобілі, так і з пробігом. Повірте, вам сподобається швидкість, простота оформлення та доступність кредитування. До послуг наших клієнтів і акційне кредитування від 0,01% річних. Спеціальні умови кредитування діють на весь модельний ряд автомобільних брендів Toyota, Nissan, Peugeot, Citroen, Renault, Mitsubishi і Lexus. Звертайтесь до будь-якого відділення ПриватБанку, а наші спеціалісти задовольнять смаки найвибагливіших клієнтів», – додав Ратушний.

У червні найпопулярнішими марками авто, які українці купували за допомогою програми «Авто в розстрочку», стали Toyota Camry, Renault Logan, Nissan Qashqai.