Знам’янські рятувальники отримали новий пожежний автомобіль (ФОТО)

Перегляди: 1019

Сьогодні, 25 липня, начальник управління ДСНС області Віталій Миронюк передав від ДСНС України ключі до нового пожежно-рятувального автомобіля «МАЗ» керівнику Знам’янського міськрайвідділу ДСНС області.

Про це CBN поінформували в прес-службі управління ДСНС області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Передаючи ключі від автомобіля, Віталій Миронюк зазначив, що кожен такий автомобіль «МАЗ» вдвічі ефективніший, ніж «ЗІЛ», адже вдвічі більше доставляє води до місця пожежі, інтенсивніше здійснює подачу вогнегасних речовин, має значно більший запас піноутворювача та при цьому економніше витрачає пальне.

Нові пожежні автомобілів на базі шасі «МАЗ» обладнані тепловізорами, електричними генераторами, індивідуальними дихальними апаратами, пожежними рукавами, мотопомпою, потужними водяними насосами, компресорами для підкачки шин та пневматичних подушок.

У комплекті також є електрична підстанція й башта освітлення. За її допомогою можна освітити місце надзвичайної події. Також у комплекті – бензопила, дискоріз та порошкові вогнегасники.

Автомобілі оснащені передньою лебідкою, що дає змогу витягувати автівки, які потрапили в ДТП.