Офіційно визначили 28 місць відпочинку на водоймах області. У Кропивницькому купатися не можна

Перегляди: 1245

З початку року на водоймах області загинули 32 людей.

Таку інформацію на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив заступник начальника управління ДСНС України в області Василь Штогрін, повідомляє CBN з посиланням на прес-службу ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У червні втопилися 15 людей, у липні – четверо. Всі трагічні випадки трапились у місцях, не пристосованих для купання.

Наразі в області офіційно визначили 28 місць відпочинку, що відповідають вимогам безпеки на воді.

Таких об’єктів немає у Благовіщенському, Голованівському, Добровеличківському, Долинському, Знам'янському, Кропивницькому, Бобринецькому, Компаніївському, Новгородківському, Новомиргородському, Новоукраїнському, Устинівському районах, а також у Кропивницькому та Знам’янці.

Для попередження нещасних випадків на річках та ставках рятувальники разом з поліцейськими протягом останніх двох тижнів перевірили понад 200 водойм. Водолази додатково обстежать 28 місць відпочинку.

Перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко доручив відповідним службам додатково перевірити пляжі на базах відпочинку, що розташовані на березі Дніпра. Такі перевірки, зокрема, відбудуться в Онуфріївському та Світловодському районах.

Пісок на пляжах Кропивницького заражений і небезпечний