Першими «Шлюб за добу» в обласному краєзнавчому музеї зареєстрували іспанець та українка

Перегляди: 1587

У Кропивницькому проект «Шлюб за добу» поповнився ще однією локацією.

Тепер пари мають можливість зареєструвати стосунки в Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї, повідомили CBN у прес-службі обласної юстиції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Популярність сервісу "Шлюб за добу" зростає. Це підтверджує кількість закоханих, які одружилися без довготривалих бюрократичних процедур. Так, із моменту запуску за пришвидшеною процедурою зареєстрували стосунки вже 1079 пар», – відзначила в. о. начальника обласної юстиції Анна Калініна.

Як додав заступник із питань державної реєстрації Олег Потьомкін, у Кропивницькому з’явилася ще одна локація, де наречені зможуть швидко зареєструвати стосунки.

«Учасники проекту "Шлюб за добу" тепер мають можливість одружитися і в краєзнавчому музеї. Першими, хто там це зробив, стали іспанець Баллестерос Тамайо Алехандро та українка Олена Горобець», – розповів він.

Нагадаємо, проект «Шлюб за добу» діє на Кіровоградщині в двох містах. У рамках сервісу свої послуги з організації весільних церемоній у Кропивницькому пропонує Кіровоградська обласна філармонія, Кіровоградський обласний художній музей і відтепер Кіровоградський обласний краєзнавчий музей. В Олександрії – місцевий Палац урочистих подій.