До Дня міста відзнаки «За заслуги» отримають п'ять будівельників «Арки» в Кропивницькому

Перегляди: 1126

Напередодні відзначення 265 річниці заснування Кропивницького у міськраді розглянули 14 пропозицій щодо нагородження найдостойніших відзнаками «За заслуги» І та ІІ ступенів.

Відповідні рішення прийняла комісія з питань почесних звань та нагород виконкому, повідомляє CBN з посиланням на сайт міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Багато відзнак отримали працівники фірми, яка займається реконструкцією об’єкту «Арка». Роботи на будівництві ведуться у три зміни, безперебійно, щоб встигнути завершити об’єкт до Дня міста.

Так, начальнику дорожньої дільниці ТОВ Анатолію Білявському комісія рекомендує надати відзнаку «За заслуги» І ступеня.

Відзнаками ІІ ступеня пропонують нагородити директора ТОВ Андрія Жилу, начальника дорожньої дільниці Миколу Горового, бетоняра Олександра Потєєва, електровозника ручного зварювання Миколу Абрамова.

Також комісія рекомендує нагородити відзнакою «За заслуги» І ступеня заступників міського голови Олександра Мосіна та Андрія Паливоду, директорку дитсадка «Казковий» Людмилу Бондар, директорку музичної школи імені Мейтуса Валентину Ревенко.

Достойними відзнаки «За заслуги» ІІ ступеня члени комісії також вважають

директорку Наукового ліцею Наталію Чередніченко, художників Анатолія та Сергія Шаповалових, тренера зі скелелазіння Миколу Побережця та заступника командира четвертого загону третього окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго Олександра Свірідова.