У бюджетах Кіровоградщини передбачили кошти на пільгове перевезення рідних загиблих воїнів

Перегляди: 810

У видатках місцевих бюджетів передбачили компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян, в тому числі – рідних загиблих воїнів.

Про це сьогодні, 29 липня, під час апаратної наради в ОДА повідомив начальник управління комунікацій облдержадміністрації Віталій Останній, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З метою задоволення потреб населення, у тому числі і членів сімей загиблих учасників АТО/ООС, у пільгових перевезеннях автомобільним транспортом у місцевих бюджетах області в 2018 році передбачили кошти на компенсаційні виплати за пільгове перевезення автомобільним транспортом у сумі 55903 тис. грн, з яких профінансували 5041,5 тис. грн та електротранспортом у Кропивницькому – 33,1 млн грн, з яких профінансували 3,2 млн.

У 2019 році на це в місцевих бюджетах області передбачили кошти у загальній сумі 82,7 млн грн, у тому числі на компенсаційні виплати за пільгове перевезення:

- автомобільним транспортом – 50,3 млн грн, профінансували (за оперативними даними) – 28,1 млн грн;

- електротранспортом – 32,4 млн грн, профінансували (за оперативними даними) – 17,4 млн грн.