Екс-нардеп Ляшка з Кропивницького розповів, чим займатиметься далі

Перегляди: 2712

Колишній народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитро Лінько планує перейти в опозицію до чинної влади.

Про це він заявив у коментарі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Планую переходити в опозицію до влади, - сказав Лінько. - Я залишаюся в політиці, наша команда залишається в політиці. Політика не закінчується стінами парламенту. Більше того, я вважаю, що найближчі п’ять років або й менше політична ситуація не стільки буде залежати від рішень парламенту, як вирішуватися за його межами. Чи то в офісі президента, чи то на вулицях. Тобто політикою можна займатися різними методами, і не тільки в парламенті. На жаль, парламентаризм після цих виборів фактично вмер».

Екс-нардеп вважає, що парламентські вибори 2019 року пройшли з фальсифікаціями, а результат багато в чому обумовили ЗМІ.

«Найбільша проблема української демократії в тому, що зараз пройшов етап фальсифікацій та підкупів, які відбувалися на мажоритарних округах, - зазначив Дмитро Лінько. - З’явилися більш глобальні маніпуляції через телебачення та ЗМІ. Причому через ті ЗМІ, які не належать українському суспільству, а керуються ззовні. Путіним, олігархами і так далі. Ці ЗМІ використовуються для маніпуляцій, результатом яких стали вибори, коли переміг прошарок, маса людей, яка не здатна керувати країною. Але привела новоспеченого Наполеона - Зеленського».

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбулися парламентські вибори. Дмитро Лінько балотувався до Верховної Ради за списком Радикальної партії (восьмий номер), однак ця політична сила до парламенту не потрапили, не подолавши прохідний бар’єр у 5%.