Правоохоронців Кіровоградщини навчають бути універсальними поліцейськими (ФОТО)

Перегляди: 680

17 поліцейських з Кіровоградщини проходять спецкурс на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, розповіли CBN у секторі комунікації поліції Кіровоградської області.

Спочатку вони подолали всі етапи конкурсного відбору, аби стати поліцейськими офіцерами громади, а тепер, за словами заступника керівника поліції Кіровоградщини Олексія Ніколаєвв, навчатимуться бути універсальними, адже на нових посадах на них буде покладено більше обов’язків, повідомили .

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Після завершення навчання правоохоронці розпочнуть роботу в об’єднаних територіальних громадах, які вже долучилися до співпраці у такому форматі», - зазначив Олексій Ніколаєв.

Нагадаємо, Кіровоградська область стала другим після Дніпропетровщини регіоном, де впроваджують новий формат роботи дільничного, який житиме та працюватиме в об’єднаній територіальній громаді.

Проект «Поліцейський офіцер громади» презентували на початку квітня, а наприкінці місяця з головами ОТГ та селищних рад підписали меморандум про співпрацю.