Підозрюваному в ДТП, внаслідок якої загинула 16-річна дівчина, продовжили домашній арешт

Перегляди: 3328

На Кіровоградщині понад півроку не можуть визначитися із покаранням для підозрюваного у ДТП, внаслідок якої загинула 16-річна дівчина.

Як повідомлялося, 19 січня у Новоархангельському сталася резонансна аварія, в якій загинула 16-річна Наталка з села Кальниболота – авто налетіло на трьох дівчат, що йшли узбіччям. Після наїзду водій навіть не зупинився. Його затримали лише під ранок наступного дня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомили родичі загиблої, 26 липня підозрюваному продовжили домашній арешт ще на два місяці. Досі суд не допитав усіх свідків зі сторони потерпілої – не всім вручили повістки. Слідство з’ясувало, що у момент аварії разом із підозрюваним в авто була його дружина. Її викликали до суду. Але жінка не з'явилася, пославшись на те, що немає з ким лишити дитину.

Наступне засідання призначили на 21 серпня.

«Свідки бояться давати покази. Хлопець, який говорив на камеру, що підозрюваний пив алкоголь у той день, тепер мовчить», - розповіла тітка загиблої Любов.

Нагадаємо, у день, коли ховали дівчинку, водія відпустили додому. Суд призначив домашній арешт у нічний час.