У мікрорайоні Космонавтів у Кропивницькому з’явився багатофункціональний спортивний майданчик (ФОТО)

Перегляди: 1545

Минулої неділі команда Муніципального бюро Стрижакова презентувала жителям мікрорайону Космонавтів багатофункціональний спортивний майданчик «Руки-базуки».

Про це CBN повідомили у прес-службі бюро.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Розмістили майданчик неподалік Алеї Визволителів. Його територія облаштована шістьма вуличними тренажерами, а також турніками та брусами. За словами автора проекту Дмитра Бабака, комплект тренажерів відбирали таким чином, щоб ними могли користуватися всі вікові групи населення.

Засновник громадської організації «Перспектива міста» Артем Стрижаков впевнений, що такий майданчик стане помічником для розвитку молоді міста.

«Я знаю, наскільки важливий вуличний спорт: коли виходиш з дому і можеш займатися на турніку або брусах, адже не у всіх є можливість платити гроші за відвідування приватних спортивних залів. Ми вдячні жителям мікрорайону за підтримку нашого проекту. Упевнений, це тільки початок, нам усім ще належить зробити багато для розвитку нашого улюбленого міста», - зазначив Стрижаков.

Під час відкриття фіналісти шоу «Україна має талант» - команда професійних воркаутерів SLS - влаштували для містян показові виступи та провели майстер-клас з занять спортом на вуличних тренажерах. На думку спортсмена Родіона Плетенка, такий майданчик є чудовою альтернативою спортивному залу, особливо влітку.

«Я у спорті вже 13 років. Коли починав тренуватися, то таких майданчиків не було – ми тренувалися на старих турніках, які були і є небезпечними. Цей майданчик створений не лише для молоді, а й для людей старшого віку, це головна його перевага. Кожна людина може прийти з роботи, приділити час тренуванню і отримати задоволення. Тут розташовані базові тренажери, які дозволять усім підтримувати свою форму», - сказав він.

За інформацією, проект реалізовано спільними зусиллями мешканців мікрорайону Космонавтів, Муніципального бюро Стрижакова в рамках програми «Громадський бюджет - 2019».