Пошуки вбивці Діани Хріненко ведуться по всій країні

Перегляди: 3042

Правоохоронці Кіровоградщини продовжують розслідування вбивства 16-річної жительки Суботців Діани Хріненко, пошуки вбивці ведуться по всій країні.

Про це пише «Народне слово».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підозрюваних у провадженні немає, але є напрямки, над якими працюють поліцейські. Створили групу співробітників, які займаються лише цим провадженням. Діапазон діяльності групи розшуку не обмежується районом, пошуки ведуться по всій Україні.

Вже перевірили низку версій та осіб, які могли б бути причетними. Прямих підозрюваних немає.

Завдяки тому, що на дорозі, яка проходить через село, стоять відеокамери, з поля зору правоохоронців не змогла випасти жодна машина. Перевірили всі транспортні засоби, що рухалися Суботцями, та все було марно. Одна машина – вазівська «копійка» - все-таки уникла перевірки. Номер машини не можна було розгледіти, не виключено, що його навмисне замазали. Але це тільки припущення, бо цю машину не виявили, хоч перевірили усі автомобілі такої марки і в Кіровоградській, і в областях, що з нею межують.

Час був утрачений, бо фактично пошуки почалися майже за добу після зникнення Діани, а цього вистачить, щоб перетнути, скажімо, кордон Білорусі чи іншої сусідньої держави.

Нагадаємо, Діану Хріненко поховали, але слідство триває.