«Олександрія» поступилася «Маріуполю»

Перегляди: 826

У другому турі чемпіонату Української Прем’єр-ліги на виїзді підопічні Володимира Шарана зустрічалися із ще одним представником нашої країни в єврокубках – ФК «Маріуполь», повідомляє кореспондент CBN.

Обидві команди поступилися в стартових матчах. Перший тайм суперники провели обережно. В першу чергу команди намагалися зберегти ворота «сухими». Небезпечних моментів біля воріт Юрія Паньківа та Руслана Худжамова майже не виникало.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

По перерві конкуренти активізувалися. Двічі мали можливості повести в рахунку господарі поля. Спочатку не влучив у «рамку» Чурко, а потім свою команду врятував Юрій Паньків, який відбив небезпечний удар Мишньова. Далі свій шанс не використав Денис Безбородько. Новачок «Олександрії» розібрався з захисниками, але не влучив у ціль. На 76 хвилині арбітр Юрій Можаровський, після падіння в штрафній гостей Федорчука без контакту з суперником, призначив пенальті, якого не було. Руслан Фомін із «позначки» пробив – 1:0. Ну а на 83 хвилині сольний рейд Владислава Вакули майже зі своєї половини поля, коли чотири захисники супроводжували півзахисника, завершився влучним ударом у нижній кут – 2:0.

Володимир Шаран провів дві заміни й намагався врятувати гри. Але часу не вистачило. Хоча на четвертій компенсованій хвилині Артем Ситало, який вийшов на заміну, ударом головою з 12 метрів скоротив відставання до мінімуму – 2:1.

ФК «Олександрія» розпочинає чемпіонат України в елітному дивізіоні з двох поразок поспіль.