У Кропивницькому журналісти зіграли в бейсбол (ФОТО)

Перегляди: 1483

Вчора, 3 серпня, журналісти Кропивницького зіграли в бейсбол із старшим тренером збірної з бейсболу України U-23 Юрієм Бойком та гравцями команди, повідомляє кореспондент CBN.

Хлопці та наставники відповідали на питання, зазначаючи, що увага журналістів до бейсболу підвищує популярність бейсболу, дозволяє трохи зняти моральну напругу перед відповідальним стартом й знову повернутися на рік назад, коли в Кропивницькому проходив кваліфікаційний етап чемпіонату Європи в групі С серед національних збірних.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Журналісти зробили фото на згадку в формі, в якій буде грати наша команда в Чехії, спробували влучити по бейсбольному м’ячику, що запускався із спеціальної пушки в секторі для відбивання й подивилися на те, як грають професіональні гравці.

Журналісти зіграли два матчі в спрощений бейсбол п’ять на п’ять. В цій грі не було пітчерів і бейсбольних біт, але те як атакувати, займати бази й приносити своїй команді бали чи захищатися, не дозволяючи суперникам випередити тебе в швидкості та хитрощах, зрозуміли всі.

Першою була зустріч між самими журналістами, команди яких підсилили декілька молодих гравців Кропивницького «ВioTexCom – СДЮШОР». Потім збірна представників мас-медіа зіграла з більш досвідченими бейсболістами.

На завершення учасники медіа-заходу подивилися контрольний матч збірної України U-23 проти кропивницьких бейсболістів, які не залучені до лав молодіжної команди. Один із головних ініціаторів заходу Олександр Виноградов більш детально ознайомив присутніх із тонкощами та нюансами бейсболу, який є візитівкою Кіровоградщини й буде представлений в змагальній програмі чергових Олімпійських ігор 2020 року в Токіо.