Кропивницькi велосипедисти успiшно виступили на змаганнях всеукраїнського рiвня (ФОТО)

Перегляди: 788

На початку серпня вiдразу у кiлькох мiстах України вiдбулися змагання з велосипедного спорту, на яких вдало виступили кропивницькi спортсмени.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Iз 1 по 4 серпня у Первомайську проходив III тур чемпiонату України з велоспорту в гонцi критерiум, парнiй гонцi та Всеукраїнськi змагання з велосипедного спорту на шосе. Велоперегони зiбрали загалом 135 учасникiв iз 21 команди.

Вихованцi КДЮСШ № 1 Володимир Микитюк i Євген Тесцов вибороли звання чемпiонiв України в парнiй гонцi серед юнакiв, Катерина Воротiленко стала срiбною призеркою, а Владислава Ладик посiла третє мiсце.

У гонцi критерiум Володимир Микитюк посiв найвищу сходинку п’єдесталу чемпiонату України, Катерина Воротiленко стала другою, Євген Тесцов завоював бронзу. У груповiй гонцi Всеукраїнських змагань iз велоспорту Володимир Микитюк i Катерина Воротiленко стали срiбними призерами.

А з 2 по 3 серпня у Знам’янцi вiдбулися Всеукраїнськi змагання з велоспорту на шосе, присвяченi Дню мiста. Учасниками велоперегонiв стали 104 спортсмени iз 12 команд. Вихованка кропивницької КДЮСШ № 1 Анастасiя Прочухан завоювала срiбну медаль у груповiй гонцi серед дiвчат.