У міськраді Кропивницького чекають на пропозиції від ГО соціальної направленості

Перегляди: 736

У міській раді Кропивницького чекають від міських громадських організацій соціальної направленості програм, проектів і заходів, які зможуть бути реалізовані за рахунок бюджету міста.

Про це на прес-конференції розповів заступник начальника управління соціальної підтримки населення Анатолій Орлов, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У бюджеті на 2019 рік на це питання заклали 320,9 тисячі гривень. З них 60 тисяч передбачені поза конкурсом для громадських об'єднань осіб з інвалідністю, організацій невиробничої сфери УТОС та міської організації Товариства Червоного Хреста України. На 265,9 тисячі в рамках конкурсного відбору можуть претендувати інші громадські організації соціальної направленості.

За словами керівника відділу сім'ї та молоді управління молоді і спорту міськради Людмили Дорохіної, з міського бюджету цього року виділили понад 100 тисяч гривень на підтримку заходів, які проводитимуть молодіжні організації міста.

«Звертайтеся до управління молоді і спорту, щоб реалізувати свої ідеї», - закликала Людмила Дорохіна.