89 дітей пільгових категорій з Кіровоградщини оздоровлюються у «Перлині Чорномор'я»

Перегляди: 943

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації направив 89 дітей пільгових категорій з Кіровоградщини до курортного об’єднання «Перлина Чорномор’я», що знаходиться в Одеській області.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Протягом ІV оздоровчої зміни в закладі відпочиватимуть діти з Благовіщенського, Гайворонського, Голованівського, Долинського, Знам’янського, Кіровоградського, Маловисківського, Новоархангельського, Новомиргородського, Олександрівського, Онуфріївського та Устинівського районів, з міст Кропивницький, Знам’янка, Олександрія та з Великоандрусівської, Великосеверинівської, Маловисківської, Новоукраїнської, Приютівської об’єднаних територіальних громад.

Путівки придбали кошти обласного бюджету для дітей, які, відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», потребують особливої уваги і підтримки. Це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, батьки яких визнані учасниками бойових дій відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», діти з числа внутрішньо переміщених осіб, діти з інвалідністю, діти загиблих в районі проведення АТО та внутрішньо переміщені особи.