Кондиціонери, радіатори опалення та інша техніка: аналітики представили ТОП найпопулярніших кліматичних гаджетів

Перегляди: 655

Мікроклімат у сучасних житлових приміщеннях досить часто не відповідає загальноприйнятим нормам. Його стабілізації зазвичай сприяють радіатори опалення, кондиціонери, вентилятори та інші кліматичні пристрої.

Асортимент девайсів, призначених для нормалізації температурного режиму, вологості повітря, швидкості та якості повітрообміну, просто вражає. Компактні та великі, «розумні» та звичайні, мережеві та акумуляторні – усі вони активно використовуються в домашніх умовах.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Звичайно, є серед кліматичних пристроїв безумовні «лідери», тобто ті, попит на які стабільно залишається високим.

Фахівці провели аналіз тенденцій сучасного ринку та з’ясували, які саме гаджети користуються найбільшою популярністю. До ТОПу потрапила техніка для нагріву та охолодження повітряної маси, а також пристосування для її очищення і зволоження.

Рейтинг популярної кліматичної техніки

1. На першому місці цілком очікувано та виправдано опинилися спліт-системи (стаціонарні системи кондиціонування повітря). Останнім часом вони мають неабиякий попит не лише у «гарячий» сезон, але і в період міжсезоння. Особливої уваги заслуговують універсальні моделі, які можуть працювати як в режимі охолодження повітря, так і в режимі активного нагріву.

2. Друга позиція рейтингу дісталася радіаторам опалення. Вони визнані одним з найефективніших різновидів опалювальної техніки. Причина стрімкого зростання попиту на радіатори – їхня потужність, ефективність та ергономічність. Маючи компактні розміри, вони чудово справляються з обігрівом помешкань різної площі. Замовити надійні та безпечні у використанні радіатори опалення можна за посиланням: https://domospa.ua/shop/radiatory-otopleniya/.

3. На третьому місці – вентилятори. Їх користувачі люблять за бюджетність та мобільність (про це свідчить популярність компактних моделей, які підключаються до мережі через USB-інтерфейс). Ці пристрої відповідають за повітрообмін та сприяють зниженню загальної температури повітря у приміщеннях.

4. Четверте місце отримали зволожувачі повітря. Особливий «бум» на ці кліматичні пристрої спостерігається протягом останнього року. Переваги зволожувачів все частіше висвітлюються в мережі інтернет, що не може не привертати увагу до них.

5. Замикають п’ятірку лідерів електричні тепловентилятори. Їх досить часто використовують у невеликих будівлях: наприклад, дачних чи заміських будинках, а також квартирах студіях. Суттєва перевага тепловентиляторів – безпечність використання. Крім того, завдяки невеликим розмірам їх можна з легкістю переміщати з місця на місце, обігріваючи різні куточки одного й того ж приміщення.

Саме так наразі виглядає рейтинг найпопулярніших кліматичних пристроїв на думку аналітиків.