Відомий журнал написав про кропивничанку, яка стала ведучою «Ранку з Україною»

Перегляди: 4561

Журнал «Ліза» написав десять фактів про колишню ведучу шоу на каналі «Кіровоград» «Ранкова кава» Марію Мельник, яка стала новою ведучою «Ранку з Україною» на телеканалі «Україна», передає кореспондент CBN.

Марія Мельник народилася в Смілі, хоча рідним містом вважає Кропивницький, так як з чотирьох років жила там з мамою і братом після розлучення батьків. Дівчина має дві вищі освіти, одну з яких отримала в Льотній академії. Каже, навчалася там, тому що їй дуже подобалася форма. Марія до самих холодів не одягала верхній одяг, щоб усі бачили погони.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До того, як стати ведучою на каналі «Україна», Марія Мельник працювала на обласному телебаченні в Кропивницькому. Дівчину взяли туди на місце Світлани Катренко, як сталося і на «Ранку з Україною». Дізнавшись, що її затвердили, Марія відразу ж написала Світлані з проханням скинути їй інформацію про наступне місце роботи.

Щоб стати ведучою ранкової програми для всіх українців, Марії довелося подолати понад десять різноманітних кастингів. Марія Мельник провела більше 300 весіль, а зі своїм майбутнім чоловіком познайомилася на вулиці, де співала і грала на гітарі разом зі своїми друзями.

Марія дуже любить подорожувати, при цьому екстрим у житті дівчини займає не останнє місце. Вона підкорила гору Тахтали в Туреччині, годувала з рук чайок у польоті, купалася зі слоном і плавала на байдарках.

Дівчина – пескетаріанка. Вона не вживає м'ясо, але від риби, морепродуктів, молочних продуктів і яєць не відмовляється. Марія готує сама, але не любить багато часу проводити на кухні. Каже, намагається робити все максимально просте і корисне.

Марія і її чоловік швидко зважилися на переїзд до Києва, навіть незважаючи на те, що зовсім недавно облаштували нову квартиру в рідному місті.

Найстрашнішим для Марії здаються дороги.

«Мені потрібно заново вчиться їздити на машині. Планую наліпити всі наклейки, які тільки можливі: туфельку, літери "У " і все інше!» – каже вона.

Ведуча мріє посприяти пропаганді «дбайливого ставлення до природи і тварин» і «здорового способу життя», а також своїм прикладом довести, що з дівчинки, яка роздавала листівки на вулицях маленького міста, можна стати ведучою рейтингового каналу.

Нагадаємо, Марія Мельник стала новою ведучою «Ранку з Україною» на телеканалі «Україна».