Повідомлення про мінування потягу на Кіровоградщині надійшло з іншої області

Перегляди: 931

Повідомлення про мінування потягу вчора, 7 серпня, на Кіровоградщині надійшло з іншої області, наразі особу «жартівника» встановлює поліція.

Про це кореспонденту CBN повідомив начальник Олександрійського відділу поліції ГУ НП в Кіровоградській області Володимир Хвостов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За аналізом розкладу руху потягів, до Кіровоградської області, саме до міста Олександрія, прибув потяг сполученням Генічеськ – Івано-Франківськ, який перебував уже на пероні. Прибули на місце події, евакуювали громадян потягу, провели його огляд. Вибухівку знайдено не було. Пасажири були запрошені до потягу для подальшого його руху. Ніхто не постраждав», - розповів правоохоронець.

Нагадаємо, повідомлення про мінування потягу, який прямував з Дніпра до Києва, призвело до затримки трьох пасажирських потягів на Кіровоградщині. Потяги затримали на час від 30 хвилин до 2 годин. Після повідомлення близько тисячу пасажирів евакуювали з вагонів неподалік станції Олександрія.