З будівлі колишнього ДТСААФу повинні зняти величезний банер

Перегляди: 788

ГО «Товариство сприяння обороні України» доведеться демонтувати величезний рекламний банер, розміщений на фасаді будівлі колишнього ДТСААФ.

Таке рішення прийняли на сьогоднішньому засіданні комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами у Кропивницькому, повідомляє кореспондент CBN. 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Це дуже обурило представників громадської організації. За словами Миколи Левченка, заяву на розміщення банера до міськвиконкому принесли ще у квітні, приходили в травні, але досі не отримали рішення. Громадська організація є неприбутковою, і було складно знайти більше 20 тисяч гривень на банер. А завдяки рекламі кропивничани дізнаються про безкоштовні гуртки, які є у ТСОУ.

Заступник міського голови Олександр Мосін наголосив, навіть якщо б візуально реклама була досконалою, вона закриває шість вікон, що є порушенням кодексу законів про працю.

Він запропонував громадській організації зробити рекламний фриз та дав доручення відповідним службам допомогти розмістити на певний час рекламу безкоштовних гуртків товариства на комунальних рекламних носіях.

Нагадаємо, у Кропивницькому хочуть розробити комплексну схему розміщення зовнішньої реклами.