«Олександрія» здобуває першу перемогу в новому чемпіонаті

Перегляди: 934

У третьому турі чемпіонату Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на своєму полі приймала донецький «Олімпік», повідомляє кореспондент CBN.

У першому таймі суперники діяли обережно в захисті, але й в нападі створювали небезпечні моменти. В декількох епізодах господарям поля вдалося ліквідувати реальні загрози своїм воротам. Та все ж у другій половині першого тайму більш активними в нападі виглядали саме олександрійці. Й така активність принесла свої плоди. На 43-й хвилині центральний захисник Антон Шендрик вдало підключився до атакуючих дій й переправив м’яч в сітку після удару Кирила Ковальця – 1:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

По перерві господарі стали діяти від захисту, сподіваючись на стрімкі контратаки. Та все ж гості своїми різноманітними та швидкими атаками примусили захист конкурентів помилитися. На класну проникну передачу в штрафну відгукнувся Дійє й пробив у дальній кут повз Юрія Паньківа. Тут голкіпер «Олександрії» був невзмозі завадити голу, хоча до цього декілька разів рятував свою команду – 1:1.

Та через три хвилини донечани залишилися в меншості. Активний Артем Сітало здійснив швидкісний рейд до штрафної суперників і був збитий Романом Вантухом, який отримав попередження. Для гравця «Олімпіка» це був другий «гірчишник», й гості вимушені були грати вдесятьох.

Щоб використати чисельну перевагу підопічним Володимира Шарана знадобилося дві хвилини. Новачок «Олександрії» Денис Безбородько блискучим ударом у верхній кут із-за меж штрфної знову вивів господарів вперед – 2:1.

Згодом склади зрівнялися, адже в олександрійців був вилучений за друге попередження центрбек Гліб Бухал. І гості пішли на вирішальний штурм й мали декілька стовідсоткових можливостей звести матч унічию. Та олександрійці зберегли мінімальну перевагу й здобули першу надважливу перемогу в новому сезоні.