Регіони Кіровоградщини отримають нові авто для сільських лікарів

Перегляди: 873

Цього тижня до області доставлять 25 нових автівок для сільських лікарів.

Про це на нараді в облдержадміністрації сьогодні, 12 серпня, розповів перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Коваленка, це друга партія автівок.

«Перша складалася з 12 машин. Вони вже працюють у нових амбулаторіях та тих, які провели ремонти», - сказав Сергій Коваленко.

Він зазначив, що по 25 автівках тендери завершені, продовжується тендер у Малій Висці та чекає на оголошення - в Олександрії. Машини перетнули кордон та пройшли розмитнення.

«Зараз відбувається завантаження і доставка автовозами 25 автомобілів у Кропивницький. Перший ми очікуємо в середу-четвер», - зазначив перший заступник голови Кіровоградської ОДА.

Голованівський район отримає п'ять машин для сільської медицини, Знам'янський - шість, Кропивницький та Олександрійський райони по три авто, Новгородківський та Світловодський - по дві, Маловисківський та Благовіщенський райони - по одній спеціалізованій медичній машині.

Олександрія, Новоукраїнка, Новомиргород, Петрове теж отримають по службовому автомобілю.