Головний коп Кіровоградщини про справу Діани Хріненко: фактів достатньо

Перегляди: 1416

У поліції достатньо фактичних даних щодо причетності затриманого в Польщі чоловіка до вбивства жительки Суботців Знам’янського району Діани Хріненко.

Про це заявив начальник ГУ Нацполіції в області Роман Козьяков на брифінгу сьогодні, 15 серпня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Під час проведення заходів в рамках розслідування провадження за фактом зникнення Діани Хріненко отримали інформацію про причетність конкретної особи до вчинення злочину, - сказав Козьяков. - Склали план заходів, встановили особу та вірогідне місце перебування. Особа перебувала на території Польщі з порушенням митного законодавства. Під час перетину кордону особу затримали. Отримано достатньо фактичних даних щодо причетності особи до злочину, інформацію отримали близько півтора місяці тому».

Нагадаємо, 16-річна жителька Суботців Діана Хріненко близько дев’ятої вечора 24 серпня 2018 року пішла в центр села на святкування Дня Незалежності й не повернулася.

26 березня 2019-го при проведенні польових робіт поблизу села Новополяна Знам’янського району виявили людські рештки. Три експертизи підтвердили, що вони належать Діані.

26 липня у Суботцях попрощалися з дівчиною.