У Кропивницькому два десятки підлітків отримали трудові книжки (ФОТО)

Перегляди: 939

У мерії обласного центру сьогодні, 15 серпня, 20 молодих кропивничан отримали свої трудові книжки, передає кореспондент CBN.

Протягом літніх місяців 121 підліток займався благоустроєм Кропивницького. Працювали в чотири зміни: два тижні по чотири години. Наводили лад на набережній Інгулу, в парках і скверах міста.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До підлітків зі словами подяки звернувся міський голова Андрій Райкович. Він зазначив, що своєю працею вони долучилися до розбудови міста, навчилися чесно заробляти гроші.

«Мене батьки вчили: менше слів, більше справ. Ви саме такі - ви не тільки можете порадити, а ще й руками щось зробити, щоб наше місто стало кращим», - звернувся до присутніх секретар міськради Андрій Табалов.

Керівник КП «Благоустрій» Віктор Луценко зазначив, що подібний досвід допоможе молодим людям більш свідомо обирати майбутню професію.

Нагадаємо, в рамках проекту «Сезонні громадські роботи для молоді», на який у міському бюджеті передбачили 200 тисяч гривень, взяли участь підлітки 14-17 років.