Петрівський «Інгулець» здобув третю перемогу поспіль

Перегляди: 881

Після чотирьох турів підопічні Сергія Лавриненка набрали дев`ять очок й посідають друге місце.

У Першій лізі чемпіонату України з футболу вчора були зіграні матчі 4-го туру. Представник Кіровоградщини – ФК «Інгулець» з Петрового на своєму полі приймав ФК «Черкащина».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагадаємо, що до цього матчу підопічні Сергія Лавриненка зазнали невдачі лише в першому турі, коли на виїзді поступилися харківському «Металісту 1927» - 1:0.

Потім наші земляки здобули перемоги вдома над «Агробізнесом» - 2:0 та в гостях над запорізьким «Металургом» - 0:2. Матч із представниками Черкащини проходив в напруженій боротьбі.

На початку протиборства гості мали декілька можливостей вразити ворота Богдана Шуста. Та все ж більше гольових моментів створили саме господарі поля. І тільки наприкінці першого тайму, на 2-й компенсованій хвилині, нападник петрівчан Олександр Мішуренко таки втілив перевагу «Інгульця» в забитий м’яч. Форвард отримав м’яч у штрафному майданчику, фінтом переграв захисника й вразив дальній кут воріт суперника – 1:0.

Цей гол так і залишився єдиним в матчі та переможним для підопічних Сергія Лавриненка. Хоча можливостей збільшити свою перевагу у наших земляків було чимало, але десь вдало зіграв воротар конкурентів, а в деяких епізодах просто не пощастило. Та й мінімального рахунку 1:0 «Інгульцю» вистачило для того, щоб здобути третю перемогу поспіль й вийти на друге місце в турнірній таблиці.

Наразі у петрівчан дев`ять очок, а попереду лише краматорський «Авангард», в активі якого 10 пунктів. Нагадаємо, що за підсумками цього сезону в Першій лізі відразу три команди виходять до Прем’єр-Ліги.