У Кропивницькому духовий оркестр подарував містянам музичний вечір (ФОТО)

Перегляди: 1886

Вчора, 17 серпня, в рамках культурного проекту «Мистецькі вихідні» на площі перед міськрадою виступив один з кращих музичних колективів Кропивницького – міський професійний духовий оркестр під диригуванням Богдана Максименко, повідомляє кореспондент CBN.

У виконанні колективу прозвучали варіації на тему українських пісень, твори сучасних композиторів. Солісти оркестру Анастасія та Олександр Безай, Юлія Підлубна подарували слухачам українські пісні «Глибока кирниця», «На вулиці скрипка грає» та «Гандзя», твори Юрія Рибчинського «Мій генерал», Бориса Бугаєвського «На долині туман», Володимира Івасюка «Нестримна течія» та інші.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вже четвертий рік поспіль за ініціативи управління культури і туризму ми проводимо ось такі мистецькі вихідні: безкоштовні екскурсії містом та виступи духового оркестру. Людям дуже подобається. На День Конституції та День Незалежності проводимо безкоштовні концерти в театрі. Цей рік не є виключенням. Тож запрошуємо кропивничан побачити и послухати, на що ми багаті», - зазначила начальник управління культури і туризму міськради Анна Назарець.

Нагадаємо, що на День міста муніципальний духовий оркестр виступить з новою програмою і в нових концертних костюмах.