СБУ закликає жителів Кіровоградщини до пильності у свята

Перегляди: 1049

Напередодні святкування Дня Державного Прапора та Незалежності України Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області у взаємодії з іншими правоохоронними органами проводить активні заходи щодо недопущення дестабілізації ситуації в регіоні.

Про це CBN повідомили у прес-групі УСБУ в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Служба безпеки України закликає жителів області «дотримуватися заходів безпеки під час перебування у публічних місцях у святкові та вихідні дні, бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби».

Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких підозріла. Вони можуть проявляти підвищену зацікавленість до об'єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об'єктів, будівель органів влади та управління.

«У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо повідомляти Управління СБУ в Кіровоградській області за номером цілодобової "гарячої лінії" (0522) 36-13-06 або на електронну поштову скриньку: usbu_kvg@ssu.gov.ua», - сказано також у повідромленні.

СБУ гарантує конфіденційність.