Мер Олександрії переміг у міському конкурсі на кращу садибу. Конкурс ініціював сам

Перегляди: 2746

Міський голова Олександрії Степан Цапюк переміг у міському конкурс «Кращий благоустрій приватної садиби», який сам ініціював.

Переможців нагородили вчора, 21 серпня, повідомляє «КП» з посиланням на міськраду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У конкурсі взяли участь 19 власників домоволодінь. Комісія визначила десятку кращих. Серед них – двір Степана і Любові Цапюків, які живуть по провулку Перемоги, 22.

Крім того, визначили п’ять найкращих закладів: ОНВК (ЗНЗ І-ІІІ ст. №17 – ліцей); заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №2; Будинок дитячої та юнацької творчості; НВК «Звенигородський ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ»; заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №25 та міська лікарня №1.

Отримали відзнаки голови ОСББ і старші будинків, які також перемогли у конкурсі. Це багатоповерхівки, які знаходяться по пр. Соборному, 95; вул. Марії Заньковецької, 13а; вул. Ярмарковій, 22; вул. Григорія Усик, 62 та вул. 6-го Грудня, 141/5 (ОСББ «Наш Дім 141/5»).

Переможцям вручили спеціальні номерні знаки з написом «Садиба зразкового утримання», дипломи, квіти та сувеніри для садового декору.

Конкурс започаткували у 2009 році за ініціативи міського голови Степана Цапюка.

Мер подякував усім олександрійцям за турботливе ставлення до міста і привітав зі святами.