Поліція офіційно прокоментувала вбивство адвоката у Кропивницькому

Перегляди: 2806

Поліція Кіровоградщини офіційно прокоментувала сьогоднішнє вбивство в Кропивницькому.

Текст коментаря є у розпорядженні CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наводимо його повністю: «Повідомлення про пригоду надійшло до Кропивницького відділу поліції сьогодні, 22 серпня, близько 11:53. Невідомі особи з використанням вогнепальної зброї спричинили поранення двом місцевим жителям. Один із потерпілих загинув на місці події, іншого госпіталізовано до лікувального закладу.

На теперішній час на місці пригоди працює слідчо-оперативна група. До розкриття злочину також залучено низку оперативних служб, експертів та кінологів. В дію введено оперативний план "Сирена".

Попередня кваліфікація події – ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічного ув’язнення».

Нагадаємо, чоловіка розстріляли з червоного ВАЗ-2109 близько 11:40 сьогодні, 22 серпня, коли він перебував на зустрічі в кафе напроти колонії №6. Зловмисник утік з місця злочину.