Вихованка Олександрівської ДЮСШ здобула срібло на чемпіонаті України з легкої атлетики

Перегляди: 1166

Срібну нагороду на чемпіонаті України з легкої атлетики на дистанції 400 метрів здобула дворазова чемпіонка II літніх Європейських Ігор киянка Тетяна Мельник.

Вихованка Олександрівської ДЮСШ, яка починала свій спортивний шлях під керівництвом Вадима Приймака, лідирувала більшу частину фінального забігу й тільки на фініші поступилися Анні Рижиковій-Ярощук, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

П’ятою тут фінішувала ще одна киянка, вихованка Світловодської ДЮСШ Яна Кучур (перший тренер - Валерій Кузь).

Кіровоградщину в Луцьку представляють сім спортсменів. Два стрибуни у висоту, триразовий чемпіон України, учасник Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Дмитро Яковенко та бронзовий призер Юнацької Олімпіади Олег Дорощук вдало пройшли кваліфікацію.

Сьогодні о 18:00 підопічні Геннадія Здітовецького змагатимуться у фіналі, де зійдуться всі кращі стрибуни країни за винятком бронзового призера Олімпійських ігор 2016 року Богдана Бондаренка.

Антон Мокряк не подолав висоту 205 см й припинив боротьбу за нагороди. Також не потрапили до фіналу наші Віталій Пархоменко на дистанції 100 метрів та підопічний Вадима Приймака Олександр Роздобудько в бігу на 1500 метрів.