ПриватБанк пропонує кропивничанам зібрати дитину в школу так, щоб не розоритися

Перегляди: 878

ПриватБанк пропонує скористатися низкою банківських послуг та придбати все необхідне дитині до школи. Придбати сьогодні за банківські кошти - повертати згодом і частинами.

Про це CBN повідомили у прес-службі ПриватБанку у Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Повернувши кошти у пільговий період (до 55 днів), можна зекономити на відсотках за користування кредитним лімітом на картах «Універсальна» або «Універсальна Gold».

Оплата цими картками в магазинах-партнерах ПриватБанку за програмою «БонусПлюс» допоможе ще й заощадити - отримати на свій бонусний рахунок від 1 до 20 % від суми покупки. При подальших покупках за товари можна розраховуватися накопиченнями з бонусного рахунку.

Сервіс «Оплата частинами» надає змогу придбати будь-який вартісний товар та розраховуватися за покупку рівними частинами протягом декількох місяців без комісій чи переплат.

Скористатися цим сервісом можна як в звичайних магазинах, так і в інтернеті.

Послуга «Швидкий кредит» допоможе отримати кредит до 50 тисяч гривень на картку на 12 і 24 місяці з можливістю дострокового погашення без додаткових комісій.