Кропивницька «Зірка» розгромила дніпровський «Легіонер»

Перегляди: 1105

Підопічні Саміра Гасанова забили шість «сухих» м’ячів у ворота дніпровського «Легіонера».

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У четвертому турі чемпіонату України з футболу серед аматорських команд кропивницька «Зірка» на своєму полі приймала дніпровський «Легіон». У стартовому складі гостей грали відразу дев’ять іноземних виконавців. Але протиставити щось «зірковим» дніпровські «легіонери» не змогли.

Вже в першому таймі у ворота «Легіонера» влетіли два м’ячі. Першим після навісної передачі Олександра Кочури відзначився ударом у ближній кут Павло Замуренко. Другий гол забив Сергій Кутулупенко, який у штрафному майданчику розібрався з декількома суперниками й пробив у дальній кут – 2:0. При цьому кропивничани не використали ще кілька гарних збільшити перевагу в рахунку.

По перерві у «зіркових» пройшла комбінація з пасом на правий фланг, звідки Олександр Кочура вирізав м’яч в штрафний на Максима Скорова. Той бив в падінні головою, але гол-красень не стався, адже м’яч пройшов у лічених сантиметрах зі стійкою воріт. Та згодом юний Сулейман Сейтхалілов, який замінив Павла Замуренка, виграв боротьбу в штрафному майданчику й вивів на ударну позицію Миколу Кучеренко – 3:0.

Четвертий гол забив Олександр Кочура. Капітан «Зірки» відгукнувся на вивірену передачу в штрафний від Сергія Кутулупенка, зіграв на випередження і в дотик уразив ціль – 4:0.

Далі індивідуальний прохід Дмитра Хорольского правим флангом завершився ударом з гострого кута над воротарем «Легіонера» - 5:0.

Крапку в зустрічі поставив Руслан Красовський. Після того, як він вийшов на поле замість Миколи Кучеренка, Руслан не використав два стовідсоткові шанси. Та вже у компенсований час форвард у штрафному прорвався повз двох опікунів і пробив резервного голкіпера «Легіонера» Григорія Даценка – 6:0.

В активі «Зірки» три перемоги та одна нічия й 10 очок у турнірній таблиці своєї групи.